Wheats

Direktlänk till inlägg 29 juli 2013

Finlandsresan

Av Malin Johansson - 29 juli 2013 18:48

Oj oj oj vilka dagar vi haft i Finland !! Natalie och Madde har tävlat och jag har burit, rastat hundar och varit nervös. I lördags var vi helt lediga och lapade sol och bubblade i polerna på hotellet. Denna resan kommer vi aldrig att glömma....många skratt, många rosetter och priser och helt enkelt underbart!


Vi började resan med att snuffa på Lindas valpar....det var ju lätt att slita sig därifrån ;-)

 

Posering på båten. Mot Finland och Helsingfors
 

Efter att ha kommit av båten alldeles för sent och kom fram som vrak till utställningen 30 min innan det var dags för Natalie så började tävlingen rätt bra får man väl säga. Här är det Madde och Dexter som är vid ringside och försöker få lite kyla. Det var fruktansvärt varmt för att sedan åska och hällregna och bli soligt igen!

 

Natalie och Sydney på fredagen...


   

De placerade sig som 2:a i sin första start utomlands, hur coolt är inte det ? :-), 9 startande var de i gruppen.  

Sydney blev bästa tik :-)

 

Slutade med BIM och Cert, Cacib och blev då INTERNATIONELL CHAMPION :-) Grattis

På resan mot Björneborg stannade vi och fick i oss lite mat och givetvis är de fyrbenta vännerna med. 

 

Väl framme vid hotellet så blev stranden kvällens utflykt och hundarna njöt. Dexter gillade att klafsa runt i vattnet medans Sydney var lite mer tveksam men insåg att det var skönt efter en lång varm dag. Vilken strand och vilket vatten, långgrunt och klart!

 

Sydney 


Dexter


   

Vi passade på att fira framgångarna med lite bubbel på stranden i pokalerna från dagen :-)
 

Lördag morgon och jag och hundarna vandrar länge längs stranden medans stjärnorna sover vidare :-)

 

Vi gjorde ett besök inne i Björneborg och fick parkeringsböter....mindre kul :-( sedan var det häng på hotellets Spa som gällde fram till kvällen. Ljuvligt!


Söndag, tävling i Pori och vi är i  god tid så Natalie hinner värma upp och hitta rätt ring osv. Denna gången var det på en grusplan vilket inte var så kul, skitit som bara den men nu var de taggade.

   

Denna gång slutade de på en hedrande 3:e plats av 17 st Juniorhandlers, sjukt galet roligt :-) 
   
Sydney drog till med Cert, Cacib och blev BIR....alltså Bäst I Rasen !!!! 
 
Och inte nog med det, hon vann även gruppen :-):-), vilken dag !!!. Tyvärr oplacerad i BIS finalen men vad gjorde väl det med så många fina priser.
 

Här är teamet med alla sina priser från helgen i Finland, STORT GRATTIS TJEJER !
 


Bilder på Dexter finns i Maddes kamera om nån undrar varför inte han är med.




 
 
Ingen bild

mamma

30 juli 2013 14:50

vilket enormt upplevelse för er alla,tänk Natalie är nog född med hunduppvisning,kanonbra,tack för alla fina härliga bilderna,njuter i fulla drag,kramizar från en jättestolt mormor,nu ska jag skryta som bara den!

Malin Johansson

31 juli 2013 15:14

Mormor får vara stolt :-)
//Malin

 
Ingen bild

Pia Larsson

30 juli 2013 16:11

Helt fantastiskt vilken dotter du har, så duktig och världsvan! Jag följer er på varje utställning och beundrar ert engagemang och glädje. Och nu har ni varit i Finland också....jösses!!
//Pia

Malin Johansson

31 juli 2013 15:14

Hej Pia och tack för de värmande orden, jag grät en skvätt när jag läste det. Kom gärna och hälsa nästa gång.
/Malin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Johansson - 15 mars 2016 18:51

Natalie fick låna en Husky av Eva Seger i Strängnäs och det blev verkligen en utmaning. Vi åkte ner på lördag för att träna en stund och tur var väl det då det var lite svajigt men på söndag satt det som en smäck. Hon gjorde en miss och missbedömde s...

Av Malin Johansson - 26 december 2015 15:58

På söndagen 13/12 var det dags för N atalie att tävla Nordiska Mästerskapen som debutant i landslaget. Kl 8 fick de sina tävlingshundar som är helt okända för dem och kl 9 börjar bedömningen. Natalie fick en Wheatenkille på 9 år som heter Ossian och ...

Av Malin Johansson - 26 december 2015 15:41

Luciahelgen blev en helt fantastisk helg för vår familj då även Daniel kunde åka med till Stockholm för en gångsskull. Tack Moa för hundpassning :-) Win som egentligen bara skulle tävla Rally anmäldes till utställningen ändå, det hade ju gått bra i...

Av Malin Johansson - 18 oktober 2015 18:48


Igår slog vi till med Norsk Vinnare i Hamar. Och som inte det var nog blev han även Bäst i Rasen av 22 Kelpies :-). Jag är så glad över min lilla pärla som haft ett otoligt år! Jag hjälpte också till att ställa 2 Aussies som finns med bland bildern...

Av Malin Johansson - 14 oktober 2015 10:42

Win lyckades erövra ännu en titel och denna gång INTERNATIONELL UTSTÄLLNINGS CHAMPION !!!! Han är helt magisk min bruna lilla pralin och han bara ägde ringen <3. Han slog även till med att bli 4:a i gruppen, hur vanligt är det att en Kelpie plac...

Ovido - Quiz & Flashcards